ТОВА Е ПРЕКРАСНО ПЪТУВАНЕ

Независимо от локвите и бабуните, животът е прекрасно пътуване.

Нашата цел е да подкрепим вашето пътуване, като ви предложим безопасност и спокойствие за острите завои и дъждовните дни, с които всички се сблъскваме.

С новите модерни летни гуми правим следващата крачка в това пътуване и ви предоставяме първокласна безопасност, качество и баланс за вашето ежедневие.

Cпокойствие при остри завои

Nokian Powerproof

Комфорт и баланс

Новите летни гуми Nokian Powerproof осигуряват комфортно и безопасно шофиране при разнообразни летни условия. Изключително стабилното представяне и предсказуемото управление осигуряват спокойствие както при престрояване в друга лента на висока скорост, така и при внезапно спиране. Nokian Powerproof предлагат качество и лекота на шофирането, и спадат към най-високия клас гуми за леки автомобили: UHP.

Концепцията Dual Zone Safety гарантира, че площта на контактната зона на гумите Nokian Powerproof с пътя остава неизменна както на мокри магистрали, така и нажежени от слънцето булеварди. Световният шампион от Формула 1 Мика Хакинен също допринесе с консултациите си при тестовете на този първокласен продукт с отлични характеристики. Тестовете на независимата организация TÜV SÜD показват високите им характеристики при разнообразни условия.

гледайте видеото За повече информация

Спокойствие в дъждовните дни

Nokian Wetproof

Врагът на аквапланинга

Новите Nokian Wetproof са безопасни и надеждни гуми за леки автомобили. Най-важните им характеристики са отличните спирачни възможности на мокър път и голямата устойчивост срещу аквапланинг, което прави шофирането лесно и комфортно дори в дъждовни дни.

Тайната зад чудесния баланс в представянето на сухи и мокри пътища е новата концепция Dual Zone Safety. Уникалната технология на зони за безопасност дава сигурност и увереност на водача при всякакви условия, а намаленото съпротивление при търкаляне повишава енергийната ефективност на автомобила и екологосъобразността на шофирането. Доказателство за отличните характеристики на гумите Nokian Wetproof е представянето им на теста Tire Performance Mark, проведен от TÜV. Сертификатът на независимата организация TÜV SÜD потвърждава, че гумите Nokian Wetproof се представят успешно в сравнение с първокласни конкуренти по отношение на качество и експлоатационни показатели.

гледайте видеото За повече информация

Устойчива безопасност и спокойствие

Безопасността е водеща за Nokian Tyres при разработването на нови продукти. Ние знаем, че летните гуми трябва да служат безопасно и надеждно от ранна пролет до късна есен, което означава, че летните гуми не са едносезонен продукт.

Докато се любувате на прекрасните летни дни, лесно можете да забравите за хлъзгавите алеи и мокрите пътища, с които гумите ви също трябва да се справят.

Дългогодишният опит, традициите в безопасността и екологичните принципи на Nokian Tyres са гаранция, че новото ни поколение летни гуми предлагат високи експлоатационни характеристики и спокойствие при всякакви условия.

гледайте видеото

Nokian Powerproof

Разширената гама от размери на Nokian Powerproof съдържа 51 продукта от 17 до 20 цола, със скоростни индекси W (270 km/h) и Y (300 km/h). Новите продукти ще бъдат налични за клиенти от пролетта на 2019.

Продуктова карта на гуми Powerproof TUV SUD certificate

Nokian Wetproof

Новатата лятна гума Nokian Wetproof се предлага в скоростните категории T (190km/h), H (210 km/h), V (240 km/h) и W (270 km/h), в 46 размера от 14 до 20 цола.

Продуктова карта на гуми Wetproof TUV SUD certificate

За медии

Добре дошли в банката с материали! Тук ще намерите снимки и видео клипове на новите ни продукти. Всички материали са за свободно ползване при условие, че източникът е посочен.

За повече информация