Nokian Logger King LS-2 – robust og smart

Skogsmaskindekk for tøffe forhold og store maskiner

Tilbakemelding fra brukerne

Trives under ekstreme forhold

Nokian Logger King har mer enn nok gummi og stål til å takle slag og røffe forhold under tung skogsdrift – dag etter dag. I tillegg har dekket også en rekke smarte designdetaljer og en ny gummiblanding som optimaliserer grepet, levetiden og de selvrensende egenskapene. Smarte egenskaper som gjør arbeidet mer effektivt og forlenger levetiden – Nokian Logger King er dekket for profesjonelle skogsarbeidere.


Robust. Ultra-robust, og svært slitesterk flerlags tekstilramme med brede innlegg i stål og rikelig med spesialgummiblanding gir et dekk du kan sette din lit til i lang tid.


Smart. Aggressiv mønsterdesign og god selvrensing gjør arbeidsdagen mer effektiv. Spesialgummiblanding i beadområdet reduserer risikoen for felgkast til et minimum.

Finn en forhandler

Maksimal levetid, minimal tid med driftsstans.

Nokian Logger King leverer tømmeret – til rett tid.

Tilbakemelding fra brukerne

Sjåfør

Caleb Haney

Maskin

John Deere 848H skidder

Dekk

Nokian Logger King LS-2, 35.5L-32

Sted

Meridian, Mississippi, USA

Tar seg frem i glatte skråninger


En glohet dag i staten Mississippi skyer gradvis til og mørkner. Plutselig bryter det løs kraftige ettermiddagsbyger som bløtlegger de bratte hellingene i skogen der Mayerhoff & Sons Trucking Inc. henter tømmer. Det høres et høyt brøl fra de tunge maskinene og luften fylles av diesel når skogsmaskinene klatrer opp åssiden etter hverandre og trekker massive furutrær.


"Problemet er at ikke alle har disse dekkene!"

"Når det regner virkelig sterkt, må vi ganske enkelt stoppe arbeidet. Jordsmonnet her er slik at når det blir vått, kan ikke maskinene lenger ta seg frem og hente tømmeret. Disse glatte skråningene er ikke så enkle for oss heller", sier Caleb Haney.


Caleb trekker ut dagens siste maskin (Mack E7-460) fra anleggsområdet på grunn av regnet som strømmer ned. Regnet synes imidlertid ikke å plage ham. "Jeg trengte egentlig ikke å avslutte arbeidet, for dekkene fungerer helt fint. Problemet er at ikke alle har disse dekkene på sine maskiner", flirer Caleb.

Godt grep – på grus eller gjørme


Ned Star Mid Timber Harvesting Inc. er i ferd med å avslutte arbeidet i et område. Mississippis brennende sol har nylig stått opp. Til tross for spredte skyer kan temperaturen ofte komme opp i 35 °C – selv om morgenen.


"Du trenger dekk som kan takle alle typer terreng"

"Du må ha øynene åpne for klapperslanger her. Jeg har sett flere allerede. De gjemmer seg gjerne under greinene der det er kjøligere. Du bør ha på deg gummistøvler når du går rundt her", advarer Mason fra førerhuset i Tigercat-en.


Mason er imponert over allsidigheten til Nokian Logger King. "I dette området har vi alle typer terreng. Skikkelig bløt gjørme noen steder og svært tørr grus oppe i åsen. Du trenger dekk som kan takle alle typer terreng. Min erfaring er at disse Nokian-dekkene synes å være laget for disse røffe forholdene", sier han.

Sjåfør

Mason Turner

Maskin

Tigercat 620C skidder

Dekk

Nokian Logger King LS-2, 35.5L-32

Sted

Meridian, Mississippi, USA

Egenskaper

Stålinnlegg for ekstrem punkteringsmotstand (også i skulderområdet)
Ultra-robust og svært slitesterk flerlags tekstilstamme
Spesialgummiblanding utviklet for skogsarbeid
Unik enkelttrådet beadkonstruksjon for lettere montering på stedet og jevn felgflensbelastning
Spesiell beadgummiblanding reduserer risikoen for felgkast til et minimum
Finn en forhandler

Nokian Logger King LS-2 Extreme – for ekstremt skogsarbeid

Nokian Logger King finnes også i en Extreme-versjon for de tyngste maskinene og de mest krevende forholdene. Med en lastekapasitet på opptil 12 250 kg er Extreme-versjonen det optimale dekket for profesjonell skogsdrift. Extreme-versjonen er tilgjengelig i størrelsene 30.5L-32 og 35.5L-32.

Tekniske spesifikasjoner

Nokian Logger King LS-2