Nokian Hakkapeliitta Truck F2

Eturengas talven ammattilaisille Katso video

Suunnit­telulla on syynsä

Nokian Hakkapeliitta Truck F2 on uusi referenssiluokan eturengas vaativaan talvikäyttöön. Sen huippuunsa hiottujen ominaisuuksien taustalla on yksi hyvä syy: tehdä talvisella tiellä työskentelystä mukavaa, turvallista ja tehokasta.

Ohjattavuus

Päivittäisen työsi mukavuus on usein kiinni yhdestä asiasta: hyvästä ohjattavuudesta. Kun sinulla on hyvä tuntuma tiehen ja hallitset tilanteen, mikään ei pääse yllättämään.

Muuttuvat olosuhteet

Samalla tiellä on miljoonat eri kasvot. Nokian Hakkapeliitta Truck F2 tasaa muuttuvat olosuhteet paremmin ennakoitaviksi – ajoit sitten märällä asfaltilla, syvässä lumessa tai jäisellä maantiellä.

Turvallisuus

Mikään kuljetus ei ole onnettomuusriskin arvoinen. Hyvän pidon ja ajotuntuman ansiosta Nokian Hakkapeliitta Truck F2 on vakuutuksesi talven pahimpien päivien varalle.

Aikataulut

Kuljetusalalla ei ole joutilasta aikaa. Hyvät renkaat auttavat sinua olemaan ajoissa perillä turhia riskejä ottamatta – huonollakin kelillä.

Polttoaineenkulutus

Kun autot ovat aina liikkeessä, pienetkin erot kuluissa merkitsevät paljon. Nokian Hakkapeliitta F2 pienentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä näkyvästi.

Lainsäädäntö

Raskaan kaluston talvirenkaita koskevat määräykset ovat muuttumassa tiukempaan suuntaan kaikkialla Euroopassa. Laadukkailla talvirenkailla varmistat, että kuljetuskalustosi renkaat ovat muuttuvan lainsäädännön tasalla.

Löydä jälleenmyyjäsi

Innovaatiot

Teiden tarinoita

"Rengas menee hyvin umpilumeen"

— Petri Pasanen

Ivalolainen Petri Pasanen ajaa Volvollaan puukuljetuksia ja huolehtii puurekkojen käyttämien metsäautoteiden talvikunnossapidosta. Vapaa-ajallaan hän nauttii umpihangella kiitämisestä moottorikelkallaan, mutta työasioissa lunta vastassa ovat Nokian Hakkapeliitta Truck F2 -eturenkaat.


”Uudessa F2:ssa on tosi hyvä tuntuma ojan reunan polanteella”, Petri kuvailee. ”Rengas menee hyvin umpilumeen ja leikkaa hienosti läpi lumen pinnasta, mikä on tärkeää huonoilla teillä.”


Nokian Hakkapeliitta Truck F2:n ominaisuudet eivät kuitenkaan rajoitu vain kapeille metsäteille. ”On siinä hyvä pito myös maantiellä”, Petri hymyilee.

Kuljettaja

Petri Pasanen

Kone

Volvo

Renkaat

Nokian Hakkapeliitta Truck F2

Paikka

Ivalo, Finland

Tekniset tiedot

Nokian Hakkapeliitta Truck F2

Löydä jälleenmyyjäsi

Vuosi tien päällä

Tietä voi rakastaa tai vihata, mutta sieltä ammattikuljettajan leipä on hankittava. Yksi ja sama tie voi muuttua leppoisasta pelottavaksi yhdessä hetkessä – varsinkin täällä pohjoisessa, jossa talvi koettelee niin kalustoa kuin kuljettajiakin. Millainen tie sinua odottaakin, Nokian Renkailla on sopivat renkaat sen kesyttämiseen.

Lue lisää teiden tarinoita
nokiantyres.com/trucks