Nokian Hakkapeliitta Truck F2

Styreakseldekk for profesjonell bruk på vinterføre Se video

Utviklet for et definert formål

Nokian Hakkapeliitta Truck F2, vårt nyutviklede styreakseldekk for vinterbruk, har massevis av nye og raffinerte egenskaper – alle utviklet for et definert formål: sikre enkelt, trygt og effektivt arbeid på vinterføre.

Kjøreegenskaper

En god rytme i arbeidshverdagen koker ned til én ting: gode kjøreegenskaper. Når du har kontakt med veien og vet at du har kontroll, trenger du ikke bekymre deg for overraskelser.

Skiftende vær

Én og samme vei kan ha mange ansikter. Nokian Hakkapeliitta Truck F2 utligner de stadig skiftende kjøreforholdene – fra våt, grov asfalt til dyp snø og isete sideveier.

Sikkerhet

Ingen transportoppdrag er så viktige at det er verdt å ta risikoer. Nokian Hakkapeliitta Truck F2 gir deg godt grep, kontakt med veien og trygghet på vinterens mest utfordrende dager.

Tidsplaner

Det er ikke mye slingringsmonn i transportbransjen. Gode dekk hjelper deg å komme fram i tide uten å ta risikoer – selv når kjøreforholdene setter deg på prøve.

Drivstofforbruk

Når vognparken er i kontinuerlig drift, vil selv små endringer gi merkbare utslag. Med Nokian Hakkapeliitta Truck F2 holder du drivstofforbruket og utslippene på et betydelig lavere nivå.

Lovgivning

Sørg for sikker transport internasjonalt ved å utstyre vognparken din med vinterdekk som overholder selv de strengeste forskriftene for vinterdekk – blant annet de som gjelder i Norge og Finland.

Finn en forhandler

Designen

Historier fra landeveien

"Dekket er enestående i dyp snø"

— Petri Pesonen

Petri Pesonen bor i Ivalo, helt nord i Finland. Han transporterer tømmer med Volvo-lastebilen sin og holder skogsveiene snøfrie for andre tømmerlastebiler. På fritiden liker Petri å rase rundt i løssnøen på snøscooter, men på jobb foretrekker han å temme snøen med Nokian Hakkapeliitta Truck F2-frontdekk.


"Det nye F2-dekket gir et ypperlig grep på veiskulderen nær grøften der snøen er tettpakket", forklarer han. "Dekket er enestående i dyp snø og skjærer fint gjennom snøoverflaten, og det er viktig på dårlige veier."


Men alle egenskapene til Nokian Hakkapeliitta Truck F2 er ikke bare for smale skogsveier. "Dekket gir også godt grep på motorveien", legger Petri til med et smil.

Sjåfør

Petri Pesonen

Maskin

Volvo

Dekk

Nokian Hakkapeliitta Truck F2

Sted

Ivalo, Finland

Teksnike spesifikasjoner

Nokian Hakkapeliitta Truck F2

Finn en forhandler

Et år på veien

Landeveien – du kan elske eller hate den, men dette er yrkessjåførenes arbeidsplass. Og veiforholdene kan skifte fra gode til direkte skumle i løpet av sekunder. Dette gjelder spesielt nordpå, der vinteren virkelig setter folk og utstyr på prøve. Uansett veiforhold har Nokian Tyres det rette dekket.

Flere historier fra landeveien
nokiantyres.com/trucks